De Crew

Van Stephanie kan je gerust zeggen dat zij de meest ‘down to earth’ persoon is van de drie, ze houdt Arnoud en Jimmy met de voeten op de grond en zorgt ervoor dat op het einde van de avond de zaal nog intact is. Tijdens de events verzorgt ze de kassa, toog, medewerkers en is ze vooral het aanspreekpunt voor de bezoekers. Van beroep is ze verpleegkundige waardoor we steeds een EHBO post aanwezig hebben!

Arnoud is creatief met beeld, geluid en nog zoveel andere dingen. Dankzij hem beschikken we over een website en zijn we online vlot bereikbaar voor vragen. Arnoud draait liefst aan de knoppen op de achtergrond, hij zorgt er dan ook voor dat alle geluid, beeld, licht,.. steeds op en top in orde is.

Jimmy is de grootste comedyfan van de drie, voor hem is het dan ook fantastisch om zijn helden te kunnen (proberen) strikken. In tegenstelling tot Stephanie en Arnoud zal hij wel op het podium springen om wat om te roepen. Zelf denkt hij dat dit cool is, maar stiekem vinden de anderen hem gewoon de clown van de bende.